Equipaments

Planta principal

Al rebedor de la planta principal hi ha una escala que dona accés al pis de dalt i una vidriera que dona accés a la piscina i el jardí.
A un banda del rebedor hi ha una cuina totalment equipada, saleta de rentar i un bany de servei. L’ampli menjador-sala d’estar de 64 m2, compta amb llar de foc i sortida directament a un porxo-terrassa amb una bonica vista del jardí i la piscina, així com de les postes de sol. En aquest porxo hi ha una taula, al voltant de la qual poden seure fins a 18 persones.

A l’altra banda del rebedor hi ha la zona de dormitoris, amb una habitació amb llit de matrimoni tipus suite i tres habitacions dobles amb bany a compartir.

El menjador i totes les habitacions tenen ventiladors al sostre

Primera planta

A la primera planta hi ha un distribuïdor central des del qual s’accedeix per una banda a una espaiosa habitació triple amb terrassa des d’on es te unes vistes dels camps de conreu del Pla d’Urgell i del jardí i la piscina. A l’altra banda de la zona d’estar hi ha dues habitacions amb llit de matrimoni amb terrassa pròpia i el bany a compartir.
Les habitacions tenen ventilador de columna.

Planta semisoterrani

A la planta semisoterrani, hi ha una sala de jocs de 67 m2 amb taula de ping-pong, futbolí i bicicletes a disposició dels clients. Un menjador sala d’estar de 70m2 amb dues taules, zona d’estar i una barra, ideal per a fer celebracions. Des d’aquesta sala s’accedeix a una cuina i un bany complet. Des d’aquí també es pot accedir lateralment al jardí i a la piscina.

Exterior

El jardí de més de 500 m2 que envolta la casa, inclou una zona amb gespa per a jugar i una altra empedrada. Compta també amb una barbacoa i  una piscina de 12 x 6 m, amb una zona infantil de poca profunditat i una altra zona més fonda. Al voltant de la piscina es pot prendre el sol i gaudir de la pau i tranquil·litat de l’entorn, estirats a les gandules.
Al porxo del menjador hi ha taula i cadires per a poder menjar a l’aire lliure i gaudir de les vistes.

Scroll to Top